Nosaltres

Qui som?

Coneix AUNA CONSULTORS

AUNA CONSULTORS CORREDORIA D’ASSEGURANCES I GERÈNCIA DE RISCOS, naix amb el propòsit d’oferir els serveis de mediació d’assegurances i de consultoria de riscos, enfocat tant al segment d’Empresa com a Particulars, oferint el valor afegit de la gestió personalitzada i professional, així com la màxima independència.

AUNA CONSULTORS està format per professionals provinents de l’àrea d’assegurances de la desapareguda Bancaixa, amb una trajectòria de més de 15 anys al sector, el més alt nivell de formació tècnica i de gestió empresarial i una ampla experiència en el disseny i gestió de programes d’assegurances a mida.

Què oferim?

El més important són les persones, per això l’equip humà d’AUNA CONSULTORS està composat per professionals amb una dilatada experiència en el sector assegurador, així com amb el màxim nivell de titolació (Experiència i Formació).

Tot l’equip d’AUNA CONSULTORS està conformat per socis treballadors, per la qual cosa el compromís personal amb el projecte és absolut. (la seua satisfacció és el nostre èxit).

AUNA CONSULTORS es constitueix amb un capital social 20 vegades superior al mínim legal obligatori, com a prova de la implicació i la voluntat de permanència del projecte.

AUNA CONSULTORS no depén de cap grup financer ni empresarial, sent el nostre únic condicionant el nostre client.

AUNA CONSULTORS adopta la figura de Corredorria d’Assegurances, el que suposa que, a més de la independència ja esmentada, un valor afegit front a altres formes de mediació en el que a garanties front al client es refereix, ja que disposa d’una cobertura de RC Professional que empara i reforça la nostra gestió.

AUNA CONSULTORS es troba perfectament integrada en la societat de la informació actual, el que li permet oferir una disponibilitat continuada les 24 hores, a qualsevol lloc.

AUNA CONSULTORS sel.lecciona i adapta al client els millors productes del mercat assegurador i ofereix tota una plataforma de serveis complementaris (consultoria, valoracions, reparacions, jurídics…), mitjançant acords amb els professionals més solvents i contrastats del sector.

AUNA CONSULTORS aposta per un nou model d’empresa, perseguint el creixement i desenvolupament de la mateixa però vinculat sempre amb la satisfacció dels seus clients i la reversió a la societat de part del seu excedent, comprometent-nos a invertir en projectes socials una part dels beneficis societaris.

AVANTATGES

Avantatges de contractar amb un Corredor d’Assegurances

Independència i imparcialitat a l’hora de sel.leccionar l’oferta que millor s’adapte a les seues necessitats.

Activitat regulada i controlada per la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions.

Anàlisi d’un nombre suficiente d’ofertes per a presentar-li la que millor s’adapte a les seues necessitats.

Els nostres honoraris estan inclosos dins de la prima que vostè paga a la companyia asseguradora. No té sobrecost per al client.

Assistència en tràmits de gestió i execució dels contractes. Tramitació i agilització dels sinistres.

Lliure accés a qualsevol producte de qualsevol producte de companyia asseguradora.

Front a la fredor dels operadors automàtics i d’internet oferim un tracte personalitzat.

Representem i defenem els seus interessos davant les asseguradores.

?

Consells als consumidors

en relació a les seues assegurances

Tens dubtes? Estem per a ajudar-te